Medeltida mat och dryck i fantastisk miljö

John eldSmaker, dofter, ljuv musik, eldfängd underhållning och en härlig upplevelse du inte glömmer i första taget!

NYHET: Mjödprovning. Vi är stolta över att kunna erbjuda 8 olika sorter av denna traditionsfulla dryck. Fråga vår personal eller förboka via 0498-247637

Kapitelhusgårdens medeltidkrog är en upplevelse du inte får missa vid ditt besök i hansestaden Wisby, här får både hög som låg (dvs vuxen som barn) plats vid borden och från första tuggan av vårt delikata barkbröd till den kryddiga efterrätten är inmundigad så befinner du dig fullt ut i en medeltida värld där det är lätt att bli fast.

Vår krog lämpar sig ypperligt för såväl den ensamme vandraren som barnfamiljen på jakt efter god och näringsriktig mat där både föräldrar och barn är samlade i en naturlig gemenskap. Vår taffel passar perfekt för familjen eller för kompisgänget.

Det finns en taffel för varje smak, en med gotländsk prägel, en med inspiration från korstågens resvägar, en fastetaffel som är helt vegetarisk och en som är alldeles vår egen Kapitelhustaffel. Läs mer i vår Meny för Kapitelhusgården 2015 i pdf-format.

Sitt under tak i vår 1200-talsbyggnad eller låt dig serveras ute i vår lugna och lummiga trädgård innanför murarna. Varför inte boka in ert sällskap i vår fantastiska 1300-talskällare?

Under sommaren har restaurangen öppet från kl 17 , med utökat öppethållande under v. 32 och stänger för säsongen efter v 32.

Bordsbokning sommartid
0498-24 76 37
OBS! Under Medeltidsveckan går det enbart att boka bord på plats med vår Hovmästare från kl 17.

Restaurangen