Företagsmiddag, bröllop eller fest?

Våra medeltida lokaler med plats för 25-300 personer passar utomordentligt väl för allsköns händelser i livet såsom företagsmiddagar, bröllop eller jubileumsfester. Hela gården är tillgänglig för bokning mellan maj-september, övriga tider rekommenderar vi middagar i medeltidskällaren (max 45 personer) av värmeskäl. Kontakta oss gärna för mer information.

Ett evenemang på Kapitelhusgården är en upplevelse för alla sinnen, mitt i den medeltida staden. Middagar kretsar kring historier och sägner om gården och livet på medeltiden, som hålls samman av de olika aktörerna – gycklare, musikanter, serveringspersonal och gilleshövding.

John eld

Stensalen
är vår vackra stora lokal som lämpar sig ypperligt för mingel, gästabud, gutagillen, utställningar, seminarium, modevisning och mycket mer.
25 – 70 personer (Vill ni använda er av HELA Kapitelhuset rymmer det över 120 personer)

Trädgården
är vackert lummig med medeltida örtagård. Som gjord för både stora och små mingel, jubilerande och regelrätta bröllopsfester.
25 – ca 400 personer

Källaren
från 1300talet är ypperlig för det mindre sällskapet som vill ha en mer avskiljd middagsbokning, mingel eller varför inte en whiskyprovning eller den där drinken innan utgång.
10 – 45 personer

Keramikboden
Nytt för 2014 är att vi gjort om keramikboden till ännu en restaurangdel för mindre grupper samt privata sällskap.
Mer information om denna samt bokningsmöjligheter kommer snart.
10 – 25 personer

Restaurangen
tar emot era bordsbokningar de kvällar vi inte är abonnerade och är en medeltida samt kulinarisk upplevelse ni inte bör missa under ert besök i hansestaden Visby. Våra öppettider är kl 17 – 23 17 juni – 17 augusti 2014 (öppet till 01 under Medeltidsveckan!). Övriga tider på året håller vi enbart öppet för gruppbokningar med separat utbud samt prislista.
Se priser i vår meny

Bokning
För bokning och offertförfrågan gällande gästabud eller andra evenemang:
0498-24 76 37 eller e-post bokning@kapitelhusgarden.se

Bokningsföretag/Hotell m.fl.
För att få information om våra bokningsavtal maila bokning@kapitelhusgarden.se

PRODUKTBLAD
Här kan du ladda ner våra olika färdiga paket. Självfallet ordnar vi även med specialbeställningar efter era önskemål!
Vi har valt att göra dem i två olika versioner så att ni själva kan välja att få priserna inklusive eller exklusive moms.

MER INFORMATION OM ALMEDALSVECKAN HITTAR NI HÄR.

AKTIVITETER

Vi sätter gladeligen ihop en skräddarsydd lösning för er.

0498-24 76 37 eller e-post bokning@kapitelhusgarden.se