Kapitelhusgården under Medeltidsveckan

På Medeltidsveckan (v.32) händer massor på Kapitelhusgården!

Det sprudlar av aktivitet med kurser, föreläsningar och marknadsdeltagare från hela Skandinavien, och gäster från hela världen. Restaurangen har uttökade öppettider och vi serverar även mat dag som kväll ute på gården. Butiken är fullproppad med allehanda varor en modern medeltidsmänniska behöver och vi välkomnar ung som gammal, medeltidsklädd som modernt klädda. Med över 800 sittplatser under medeltidsveckan har vi plats för de flesta!

Kurser och föreläsningar kan du inom en snar framtid boka genom vår webbutik.

Vi rekommenderar varmt ett besök på vår marknad, som erbjuder medeltidsinspirerade produkter av mycket hög kvalitet!

Under resten av året pågår planeringen för kurser, föreläsningar och medeltidsmarknaden. Vi putsar och fejar och gör iordning, allt för att din upplevelse av Medeltidsveckan ska bli så bra som den bara kan. Välkomna!