Bloggen – vår medeltida testpanel

Vi som driver Kapitelhusgården är hängivna medeltidsentusiaster, och reser gärna land och rike runt på olika evenemang och marknader. Medeltiden är precis som idag en djungel av olika prylar, stilar och kvaliteter. Eftersom vi, och våra vänner både här i landet och utomlands, ser det som vår plikt att upplysa världen så ämnar vi under denna sektion testa oss igenom vårt sortiment och fortsätta jakten på fler ovärderliga accesoarer i sammanhanget.

Vår blogg syftar till att med hängivenhet och ett kritiskt öga ge sig i kast med alla de situationer som den moderna medeltidsmänniskan kan ställas inför, och vara er ledstjärna genom såväl för långa banketter, tunga festkvällar med trumdån, skrikiga barn och toviga skägg. Allt i upplysningen och den goda smakens ledstjärna.